Summer theatre – sommarteater

 

Hello!

The following post will be in swedish, because it´s about a theatre play in Kronoby where I will be playing the clarinet.

Den här gången skriver jag på svenska. Juni har varit fylld av övningar för Torgare sommarteater i Kronoby. Efter många års uppehåll ordnas det igen sommarteater vid Torgare, och några av personerna bakom produktionen är mina goda vänner Isa Lindgren-Backman och Sofie Lybäck vid Hjonteatern, och musiken har Sonja Biskop haft hand om. Jag skall faktiskt inte sjunga eller skådespels, utom stå på scen med klarinetten. Jag har spelat klarinett sen jag var liten, men aldrig varit med i liknande produktioner som klarinettist. Det har redan varit väldigt roligt under övningsperioden , och det ska bli kul med föreställningar. Gänget vid Torgare är suverän och musikerna emellan har vi det roligt. Bara inte kontran behövs roudas genom varje fönsteröppning det vill säga. 🙂 Jag medverkar endast en vecka p.g.a att jag har gigs med bl.a. Small axe under de första föreställningarna. I fliken “upcoming shows” kan ni kolla vilka datum jag tutar i blåsverket. Där hittar ni även alla andra bokade spelningar jag har både med eget musik och med andra.

Jag rekommenderar Torgares sommarteater åt alla. Torgare och all folk inblandade har gjort ett fantastiskt arbete för att återuppliva sommarteatern i Kronoby.

Mer info och biljettbeställning hittar ni via Torgare

 

Annons-92x100

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *